The Gaily News Karaokequiz

TGN KaraokequizzIn januari organiseerde de Borrelcommissie een karaokeavond: een denderend succes! Heel veel ASVGay’ers hebben hun nachtegaal- dan wel kraaienstemmen laten horen en elkaar een geweldige avond bezorgd. Omdat wij er nog van wilden nagenieten, hebben we een quiz gemaakt over deze avond. 

Voor hen die erbij waren: geniet nog een keer van die mooie optredens!

Voor hen die er niet bij waren: dit is je kans om te ontdekken hoeveel talent ASVGay heeft!

Ledenbinding binnen ASVGay

Sinds de afgelopen Algemene Ledenvergadering heeft de werkgroep die zich bezighoudt met ledenbinding binnen de vereniging hard gewerkt aan het bedenken van plannen om de binding tussen leden van ASVGay te verbeteren. Deze plannen komen voort uit een door de ALV ondersteunde oproep om de ledenbinding te verbeteren. Ondanks dat we met heel veel leden zijn die gezellig blijven plakken, zijn er ook veel leden die de vereniging na een relatief korte tijd weer verlaten.

Omdat dit een belangrijk onderwerp is, proberen we zo breed mogelijk inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden om deze binding te verbeteren. We doen dit onder andere door in gesprek te gaan met andere verenigingen. Hieruit is inmiddels in grove lijnen een plan voort gekomen. Dit plan zal uit twee pijlers bestaan, één gaat over de introductietijd en de andere over groepsvorming gedurende het lidmaatschap.

Omdat we graag een plan willen dat door velen gedragen zal worden –en waarop ook leden input hebben kunnen leveren– organiseren we begin januari een avond waarop we de eerste plannen presenteren en waarbij jullie input kunnen leveren. Een uitnodiging hiervoor staat op Facebook.

Mocht iemand verder nog vragen hebben, spreek dan iemand van de werkgroep aan. De werkgroep wordt gevormd door Joeri, Emma, Marco, Luuk en Leonie.

Kinky Sinterklaasparty

Have you been naughty? 05.a Kinky sinterklaasparty, foto 2

Een week voor de verjaardag van die ouwe, organiseerde hij alvast een feestje voor alle ASVGay’ers. Braaf of niet braaf: iedereen werd van harte uitgenodigd om te zuipen op de verjaardag van onze goedheiligman.

Het thema “Kinky Sinterklaas and the sexy rainbowpieten are coming to town!” had flink wat mensen geïnspireerd. Allerlei naughty, sexy, grappige, gekleurde en lekkere outfits zijn gespot: Sinterklaas himself had voor de verandering eens iets luchtigs aangetrokken en danste er statig op los met zijn staf en wapperende 05.b Kinky sinterklaasparty, foto 1‘tabberd’; er waren zilveren pieten met roze krulletjes, pieten met ontblote bovenlichamen, pietjes met mutsen en capes en pieten die condooms en strooigoed uitdeelden (love them); zelfs de Zak van Sinterklaas was aanwezig!

Met drankjes voor maar €2,50 was het al snel gezellig. Zowel sterke dames, als lenige mannen hebben hun sexy moves laten zien aan de rekstokken en op de podia van The Warehouse. De muziek was goed dus iedereen ging lekker los (want als er iets is wat wij ASVGay’ers goed kunnen, is het wel dansen). Wat er in de dark rooms is gebeurd, kunnen we alleen maar vermoeden maar er zijn heel wat gekleurde vegen op de muur gevonden. Het schijnt zelfs dat twee mondwerk-verrichtende jongens door de bewaking de club zijn uitgezet…

Have we been naughty?? Yes we have!