Promotie

Welkom bij de promotiecommissie!

De promotiecommissie is de leukste, gezelligste en belangrijkste commissie van A.S.V.Gay. We zijn er natuurlijk van op de hoogte dat iedere commissie dit zegt, maar hier komt het verschil: bij óns is het écht waar. Die knappe jongen of dat prachtige meisje die je steeds bij de borrel ziet, zou je namelijk nooit zijn tegengekomen als de leden van de promocommissie hem of haar niet met hun geweldige praatje hadden overtuigd om lid te worden van A.S.V.Gay !

Natuurlijk doen we niet alleen aan geweldige praatjes (al zijn we hier wel goed in), we zorgen er ook voor dat A.S.V.Gay meer naamsbekendheid krijgt door onze creativiteit los te laten op het ontwerpen van posters en flyers die de aandacht trekken van veel potentiële nieuwe leden. Deze posters verspreiden we zelf op en rondom de universiteiten, hogescholen, gay feesten en andere gelegenheden in Amsterdam. Ook staan we elk jaar weer bij de informatiestands tijdens informatiemarkten, waar we ons enthousiasme over de vereniging kunnen laten zien aan studenten die geïnteresseerd zijn om lid te worden.

Ook al is het bij de promotiecommissie altijd gezellig en ontbreekt het niet aan gekkigheid, tijdens vergaderingen nemen we onze taak wel serieus. Het belangrijkste doel van deze commissie is het vergroten van de zichtbaarheid en acceptatie van LHBTQ+ studenten en het creëren van een grotere naamsbekendheid van de vereniging.