• Amsterdam Gay Pride 2015!
  • Bardienst tijdens Bevrijdingsdag @ Homomonument
  • Besturendiner 2015!

Who are we?

A.S.V.Gay is the Amsterdam based student association for gay, lesbian, bisexual, transgender and queer students! The association started in March 2010, but we already have grown to … read more

Still in the closet? We are here for you!
Still in the closet? We are here for you!
Join us!
Join us!
Become a partner of A.S.V.Gay!
Become a partner of A.S.V.Gay!

Onlangs maakte Ganymedes, één van de 'zusjes' van A.S.V.Gay het volgende filmpje! De LGBT+ studentenvereniging van Groningen voerde in de drukste winkelstraat van Groningen de 'hand in hand' challenge uit. Kijken dus!

www.youtube.com/watch?v=TH-P1Jlt4hg&t=1s
... See MoreSee Less

View on Facebook

Een throwback naar een aantal activiteiten die A.S.V.Gay georganiseerd heeft dit jaar! We waren onder andere in Praag en deden mee aan de Roze Loop! En er komt nog zoveel leuks aan!

A throwback to some activities A.S.V.Gay has organised so far this year! We were among others in Prague and participated in 'de Roze Loop!' And there's is so much more fun to come!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag is het 5 mei en dat betekent Bevrijdingsdag! Jij viert de vrijheid toch ook? Onze A.S.V.Gay'ers zijn inmiddels al even biertjes aan het tappen en wijntjes aan het inschenken achter één van de bars op het Homomonument! Kom vooral langs, vier de vrijheid!

Today it's May 4 and that means Liberation Day! Do you celebrate freedom too? Our own A.S.V.Gay'ers are alreading pouring beers and serving wine at one of the bars at the Homomonument! Come on over, celebrate freedom!
... See MoreSee Less

View on Facebook

l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2F8wYXw4K0A3g&h=ATObYeouQJ5EX0HhWOsA_Ap_1M0lkKED61k... - Worth watching! Can two strangers with opposing views prove that there’s more that unites than divides us? #OpenYourWorld ... See MoreSee Less

View on Facebook

TransAmsterdam organiseert de laatste vrijdag van de maand cafe InClusion. TransAmsterdam is een transgender organisatie voor kunst, cultuur en lifestyle in Amsterdam. Aanstaande vrijdag vindt de boekpresentatie plaats van het boek. Dit boek (3+) is het eerste Nederlandse transgender-prentenboek en vertelt een liefdevol verhaal waarmee het thema gender en identiteit voor de jongste kinderen bespreekbaar wordt gemaakt. De presentatie zal plaatsvinden in het Manor Hotel.

TransAmsterdam organizes cafe InClusion. TransAmsterdam is a transgender organisation for art, culture and lifestyl and organize the Amsterdam TransPride. Upcoming Friday the book presentation of the book 'Het lammetje dat een varken is' will take place. The presentation will take place at the Manor Hotel.
... See MoreSee Less

InClusion Boekpresentatie Het lammetje dat een varken is

April 28, 2017, 8:00pm - April 29, 2017, 1:00am

Boekpresentatie Het lammetje dat een varken is. Pim Lammers, de schrijver van het ‘eerste Nederlandse transgender-prentenboek’ is vanavond aanwezig bij InClusion. Over het boek: In de wei grazen de schapen in hun mooie, witte trui. In de poel liggen de varkens. Ze rollen door de modder. Dan zit er opeens een lammetje in de modder. Dat vinden de schapen en de varkens maar raar. ‘Ik ben een varkentje,’ zegt het lam. Dat is toch gek? Of niet?Pim Lammers en Milja Praagman werkten samen voor het boek: Het lammetje dat een varken is . Dit boek (3+) is het eerste Nederlandse transgender-prentenboek en vertelt een liefdevol verhaal waarmee het thema gender en identiteit voor de jongste kinderen bespreekbaar wordt gemaakt. Schrijver Pim Lammers schreef voor zijn eerste kinderboek een bijzondere tekst over jezelf zijn – hoe moeilijk dat kan zijn, maar vooral hoe belangrijk dat is. Auteur en illustrator Milja Praagman maakte eerder al prachtige kinderboeken zoals Ontbillenbijt en Nog 100 nachtjes slapen . Voor Het lammetje dat een varken is maakte ze hartverwarmende illustraties. Over Pim Lammers: Pim Lammers (1993) schrijft voor volwassenen én voor kinderen. In 2017 verscheen zijn prentenboek Het lammetje dat een varken is (met Milja Praagman), het eerste Nederlandse transgender-prentenboek en meerdere titels staan op stapel. Hij won de Amsterdamse voorronde van WriteNow! 2013 en nam deel aan het zomerkamp van Das Mag. Daarnaast studeert hij Politicologie en Nederlandse Taal & Cultuur in Amsterdam. InClusion LGBQIA Trans* cafe at the Manor Hotel in Amsterdam. Everyone is welcome! InClusion is een LGBQIA Trans* café waar je gezellig een drankje kunt komen drinken, vrienden kunt ontmoeten en netwerken. Iedereen is van harte welkom! Ons team is aanwezig voor informatie en advies. TransAmsterdam team Yvo, Micha, Rafael, Efa, Carolien, Mees en fotograaf Erzsi. More info: TransAmsterdam E. transamsterdam@outlook.com W. transamsterdam.blogspot.nl/

View on Facebook