Olijf

Wij zijn Gezelschap Olijf, het eerste gezelschap der A.S.V.Gay! In het gezelschap dragen wij actief bij aan de ledenbinding door twee keer in de maand samen te komen. De avonden waarbij wij samenkomen spelen wij gezelschapspelletjes en drinken wij een drankje. Als je lid bent van Olijf verwachten wij dat er deelgenomen wordt aan de activiteiten. Om een hechte groep van leden met dezelfde interesse in spelletjes te vormen. Daarbij hopen wij meerdere jaargangen te vertegenwoordigen en ieder jaar minstens één nieuw lid te verwelkomen. Daarnaast verwelkomen wij een keer per jaar de hele vereniging der A.S.V.Gay op een gezamenlijke spelletjesactiviteit tussen de vereniging en het gezelschap.

Het gezelschap is ontstaan door een spannende rit naar Brugge met een vijftal leden van de vereniging. Tijdens de rit kwam het nummer Life van Des’ree langs en begonnen wij met volle borst mee te zingen. Na een kleine verbastering werd Life uiteindelijk Olijf en werd een zaadje geplant voor een mogelijk gezelschap. Het zaadje ontkiemde uit tot het idee dat er een behoefte is aan een groep binnen de vereniging met een gezamenlijke interesse in het spelen van spelletjes, het Gezelschap Olijf is hiervan het resultaat!

Er zijn ieder jaar twee mogelijkheden tot het aanmelden bij het Gezelschap Olijf, de inschrijfperiode valt in de twee weken nadat de introductieactiviteit is geweest.

Deel van (O)lijflied

I’ll take you up on a dare,

Anytime, anywhere

Name the place, I’ll be there,

Bungee jumping, I don’t care!

(Chorus)

Lijf, olijf, olijf, olijf,

Doo, doot doot dooo.

Lijf, olijf, olijf, olijf,

Doo, doot dooo