Open borrels

Wil je een kijkje nemen bij A.S.V.Gay? In februari en augustus/september zijn er verschillende open borrels waarop je de sfeer tijdens onze borrels kunt proeven, gezellig met leden kunt kletsen en al je vragen op hen kunt afvuren. Buiten deze tijd hebben we iedere woensdag onze reguliere borrel vanaf 21:00 in bar Amstel 54 – ook daar ben je van harte welkom om een keer een kijkje te nemen!

Onze inschrijvingsperiode van september zit er gelukkig alweer aan te komen, dus schrijf het vast in je agenda! We zullen weer open borrels houden op woensdag 5, 12, 19 en 26 september.

Borrelbuddy Wanneer je nieuw bent bij de vereniging en je kent bijvoorbeeld nog bijna niemand kan het fijn zijn om samen met iemand naar de borrel te gaan die al wel wat mensen kent. De vertrouwenspersonen hebben een team van “Borrelbuddies” klaar staan die je op die manier een beetje kennis laten maken met de vereniging en haar leden. Dus als je niet zo goed durft langs te komen, schroom niet en vraag hier een borrelbuddy aan!