Vacaturebank

Zou jij graag iets willen betekenen voor de LHBTQ+-wereld buiten A.S.V.Gay? Dat kan! We hebben hier een paar vacatures voor je geselecteerd die zomaar perfect voor jou kunnen zijn! Je vindt hier zowel betaalde vacatures als vrijwilligerswerk. Succes!

  • Wil je je via Jong&Out Amsterdam bezighouden met het voorbereiden en bedenken van activiteiten voor LHBT’s tussen 12 en 18 en deze op de dag zelf te leiden? Check dan deze vacature bij COC Amsterdam!
  • Vind je het leuk om in gesprek te gaan met scholieren over maatschappelijke thema’s? Misschien is de vacature voor peer educator bij Diversion iets voor jou!
  • Wil jij meewerken aan het zichtbaar maken en actualiseren van de LHBT-geschiedenis? Check dan vooral even deze vacature bij IHLIA.
  • Wil je een senior helpen en tegelijkertijd relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor het project Jong+Oud=Goud!
  • Bar Vivelavie is op zoek naar leuke, vlotte barmedewerksters! Bar/horeca-ervaring is niet noodzakelijk maar je bent wel bereid de avond/nacht te werken. Verder zijn kwaliteiten als gastvrij, enthousiast en flexibel erg handig in de horeca. Vind je het leuk om parttime in de horeca te werken en ben je minimaal 1 avond per week beschikbaar? Mail dan naar: happy@vivelavie.net