Partners

A.S.V.Gay is trots op haar huidige samenwerkingen met haar vaste partners. Door nauw contact met onze partners staan we samen sterk. Een partnerschap met A.S.V.Gay betekent dat er van twee kanten voordelen behaald worden voor zowel A.S.V.Gay als de partner! Hierdoor zijn zowel A.S.V.Gay als haar partners in staat elkaar een breed pakket van diensten, producten en services aan te bieden.

A.S.V.Gay biedt haar partners een op maat gemaakt pakket. Dit betekent dat elke partner, net als A.S.V.Gay, haar eigen persoonlijke wensen kan toevoegen aan een samenwerking. Hierbij valt te denken aan de leuke borrels en activiteiten die A.S.V.Gay organiseert, die enkel en alleen mogelijk zijn dankzij onze partners. In ruil hiervoor zien onze partners enerzijds omzetstijgingen, anderzijds een grotere bekendheid onder de studenten c.q. de LHBTQ+ gemeenschap van Amsterdam. Dit maakt een samenwerking met A.S.V.Gay een stuk unieker.

A.S.V.Gay streeft naar een optimale omgang met onze partners. Onder het motto ‘Samen staan we sterk’ is lokale betrokkenheid en goede communicatie tussen beide partijen essentieel én de basis voor de relatie onderling.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden met uw organisatie kunt u altijd mailen naar: extern@asvgay.nl

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van A.S.V.Gay? Schrijf u dan in voor onze externe nieuwsbrief! Dit kan door een mailtje te sturen naar: secretaris@asvgay.nl

Amstel Fifty Four, Amstel 54 te Amsterdam

Sinds 2014 borrelt A.S.V.Gay wekelijks op woensdagavond bij de Amstel Fifty Four (Amstel54), de gezelligste gay-minded bar van Amsterdam! Tijdens deze borrelavond is A.S.V.Gay nauw betrokken als het gaat om de sfeer in de Amstel Fifty Four. Zo organiseert A.S.V.Gay maandelijks een thema avond, verzorgt A.S.V.Gay mede de muziek tijdens de avond én krijgen leden van A.S.V.Gay krijgen korting aan de bar. Hierdoor krijgen leden van A.S.V.Gay altijd de mogelijkheid lekker gezellig bij te kletsen en/of helemaal los te gaan!

Kom een keer langs en ervaar! A.S.V.Gay borrelt elke woensdagavond van 21:00 tot 02:00 uur in de Amstel Fifty Four.

Brug 34, Utrechtsestraat 19 te Amsterdam

Enkele jaren geleden zijn Robbert Overmeer en Dirk van Baar gestart met Brug34 aan de Utrechtsestraat. Ook zij zijn partner geworden van A.S.V.Gay. Beide eigenaren voelen zich sterk verbonden binnen de LHBTQ+ gemeenschap, zij vinden dan ook A.S.V.Gay een mooi initiatief! Bij Brug 34 kan je onder het mom van ‘Coffee by day, Drinks by night’ terecht voor een heerlijke kop koffie in de ochtend/middag met lunch, in de namiddag wordt de lunchroom omgetoverd tot een bar om tot rust te komen met een goed glas wijn! Met de intieme sfeer en betaalbare prijzen een echte gay-hotspot voor studenten! A.S.V.Gay komt dan ook graag langs voor een borrel!

Huisartsenpraktijk Keizergracht Amsterdam (HAP-K), Westermarkt 2 te Amsterdam

Dany Jabbour is jaren geleden begonnen met zijn praktijk HAP-K in Amsterdam. Dany vindt zelf de LHBTQ+ gemeenschap belangrijk, zowel persoonlijk as op zakelijk vlak. Speciaal voor leden van A.S.V.Gay spendeert hij extra aandacht met zijn team, om LHBTQ+ studenten van A.S.V.Gay een veilige omgeving te creëren als het gaat om vragen over seksualiteit en gezondheid. Voor elk kwaaltje kunnen leden van A.S.V.Gay bij HAP-K terecht! Met zijn visie op persoonlijke benadering en open communicatie tussen patiënt en de huisartsenpraktijk maakt HAP-K een perfecte partner voor leden van A.S.V.Gay. Daarom is Dany tot ‘Huisdokter van A.S.V.Gay’ benoemd, en daar is hij maar wat trots op!

Club Church, Kerkstraat 50-52 te Amsterdam

Al meerdere jaren behoort Club Church tot een van de partners van A.S.V.Gay. Meermaals per jaar bezoeken leden van A.S.V.Gay de club tijdens de befaamde A.S.V.Gay Kroegentocht. Tijdens deze tocht gaan nieuwe leden veelal voor de eerste keer op stap in de LHBTQ+ scene. Club Church vindt het belangrijk dat jongeren op een gemakkelijke manier kennis maken met alle facetten van LHBTQ+ uitgaan. Club Church verwelkomt A.S.V.Gay dan ook graag op de donderdagavond! Daarnaast is Club Church betrokken bij de participatie van A.S.V.Gay tijdens de jaarlijkse Canal Parade van de Gay Pride. Hierdoor kan A.S.V.Gay realiseren mee te varen met een eigen boot! Club Church draagt hierdoor bij aan de zichtbaarheid van LHBTQ+ studenten in Amsterdam. Kortom: Club Church is een echte partner van A.S.V.Gay!