Partners

A.S.V.Gay is trots op haar band tussen haar partners en haarzelf. Wij hebben altijd nauw contact met onze partners. Een partnerschap dat voor verschillende doelen op verschillende levels wordt gebruikt. Door het partnerschap, bieden A.S.V.Gay en haar partners elkaar een breed pakket van diensten, producten en service.

Wij bieden onze partners een op maat gemaakt pakket. Dit betekent dat elke partner, net als A.S.V.Gay, haar eigen persoonlijke wensen kan toevoegen aan het contract. Dit maakt samenwerking met A.S.V.Gay een stuk unieker.

Wij streven naar een optimale omgang met onze partners. Communicatie en betrokkenheid is essentieel.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u altijd mailen naar: extern@asvgay.nl

Ben je geen partner maar zou je wel graag op de hoogte willen blijven? Schrijf je dan in voor onze externe nieuwsbrief! 


Amstel54 logo

Amstel 54

Amstel 54, de leukste gay bar van Amsterdam en tevens onze borrellocatie waar wij iedere woensdag weer gezellig bij kunnen kletsen of helemaal los kunnen gaan en doorrollen naar de Exit!

 

 


 

Brug 3412510426_458171227701235_3607275741420891039_n

Wij kunnen met trots vertellen dat ook Brug 34 sponsor is geworden van A.S.V.Gay. Voor een heerlijk kopje koffie in de ochtend/middag en een lekker wijntje in de avond kan je bij Brug 34 terecht. Gelegen op de Utrechtsestraat 19 is het een lekker plekje in het centrum. Zie jullie daar!

 


huisartsenpraktijkparkplantsoen-nl

Dany Jabbour

De huisarts van A.S.V.Gay. Voor elk kwaaltje kunnen we altijd weer bij hem terecht!