Vertrouwenspersonen

Bij A.S.V.Gay is er naast diverse commissies ook een speciale commissie die zich bezig houdt met wat serieuzere zaken zoals het welzijn van onze leden.

Als je ergens mee zit, is het altijd fijn om iemand te hebben met wie je kunt praten. Dit kan natuurlijk met iemand die je al kent, maar soms is het fijner om met iemand te praten die verder van je af staat en/of meer ervaring of kennis heeft met jouw probleem. Zeker binnen onze vereniging kunnen wij het ons voorstellen dat er leden zijn die worstelen met seksualiteit, de coming out, discriminatie en relaties. Voor deze leden of niet leden, die een luisterend oor of advies nodig hebben, heeft A.S.V.Gay vertrouwenspersonen die het hele jaar door bereikbaar zijn via mail en aanspreekbaar zijn op borrels en activiteiten.

Je kunt je persoonlijke verhaal bij hen kwijt en dit blijft natuurlijk onder jullie. Ook vertrouwenspersonen onderling praten niet over hun gesprekken met leden. Je mag ze alles vragen!

Als je vragen hebt dan kan je ons altijd mailen: vertrouwenspersoon@asvgay.nl. Je wordt dan door één van ons terug gemaild en vervolgens blijft je verhaal tussen de desbetreffende vertrouwenspersoon en jou. Als je graag met iemand specifiek praat kan dat ook! Je kunt ons bereiken op: amy@asvgay.nl.