Vertrouwenspersonen

Bij A.S.V.Gay is er naast allerlei activiteitencommissies ook een commissie die zich bezig houdt met wat serieuzere zaken.

Als je ergens mee zit, is het altijd fijn om iemand te hebben met wie je kunt praten. Dit kan natuurlijk met iemand die je al kent, maar soms is het beter om met iemand te praten die verder van je af staat en/of meer ervaring of kennis heeft met jouw probleem. Zeker binnen onze vereniging kunnen wij het ons voorstellen dat er leden zijn die worstelen met homoseksualiteit, de coming out, discriminatie en relaties. Voor deze leden of niet leden, die een luisterend oor of advies nodig hebben, heeft A.S.V.Gay vertrouwenspersonen die het hele jaar door bereikbaar zijn via mail en aanspreekbaar zijn op borrels en activiteiten.

Je kunt je persoonlijke verhaal bij hen kwijt en dit blijft natuurlijk onder jullie. Ook vertrouwenspersonen onderling praten niet over hun gesprekken met leden.
Als jij of je vertrouwenspersoon merkt dat je verhaal te gecompliceerd is zal hij of zij je doorverwijzen naar een instantie die van dergelijke problemen oplossen hun werk maakt.
Je mag alle vertrouwenspersonen benaderen over alle mogelijke onderwerpen die te maken hebben met welzijn in het kader van homoseksualiteit.

Als je vragen hebt dan kan je ons altijd mailen: vertrouwenspersoon@asvgay.nl. Je wordt dan door één van ons terug gemaild en vervolgens blijft je verhaal tussen de desbetreffende vertrouwenspersoon en jou. Als je graag met iemand specifiek praat kan dat ook: thomee@asvgay.nlmilan@asvgay.nl. De gegevens van de andere vertrouwenspersonen komen online zodra de nieuwe commissie is gevormd.