Acquisitiecommissie

De Acquisitiecommissie is een team van leden dat zorg draagt voor de sponsorcontracten die A.S.V.Gay afsluit. De commissie is actief bezig met het verwerven van nieuwe sponsorcontracten en zoekt naar nieuwe manieren om inkomsten te genereren voor de vereniging.

Wij houden ons bezig met het vernieuwen en evalueren van contracten en het onderhouden van externe contacten. Samen met onze partners wordt er gezocht naar de optimale vorm van samenwerking. Zie bijvoorbeeld de kroeg waar we wekelijks borrelen, de boot waar we op varen tijdens Amsterdam Pride en de activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd. Daarnaast organiseert de Acquisitiecommissie jaarlijks een themaborrel die in het teken staat van A.S.V.Gay’s partners.

In het academisch jaar 2018-2019 bestaat de commissie uit de volgende leden:

Niek is de voorzitter van de commissie alsmede de commissaris extern van het A.S.V.Gay-bestuur en is daarmee verantwoordelijk voor het onderhouden van externe contacten. Niek is professioneel in aanpak en kan op een aimabele wijze zorg dragen voor de contacten. Hij doet dit met veel passie en flair en draagt zo bij aan de missie en visie van de vereniging.

Christel is een bevlogen lid dat met haar ervaring als voormalig penningmeester van de vereniging veel verstand heeft van zowel contracten als de financiën erachter. Ze heeft hart voor A.S.V.Gay en zorgt ervoor dat zaken met precisie worden vastgelegd en bewerkstelligd.

Bart is enthousiast en staat altijd voor mensen klaar. Hij is voormalig commissaris extern van A.S.V.Gay en is daardoor een bekend gezicht voor de verenigingscontacten. Ook is hij hierdoor goed in het onderhouden van de banden met sponsoren en kan hij de huidige commissaris extern ondersteunen bij zijn activiteiten.

Jurjan is de secretaris van de commissie. In tegenstelling tot de andere commissieleden heeft hij geen bestuursjaar gedaan. Toch kent hij de vereniging erg goed en is hij voorheen verantwoordelijk geweest voor het organiseren van de (buitenlandse) reisjes. Door zijn werkervaring en doortastende aanpak krijgt hij veel gedaan.