Kweekweekcommissie

De Kweekweekcommissie organiseert twee keer per jaar een introductieweek vol activiteiten om de nieuwe leden te verwelkomen in A.S.V.Gay; deze zijn meestal in februari en in september. Tijdens deze week doe je mee aan verschillende activiteiten die je kennis laten maken met de vereniging, de stad en het Amsterdamse studentenleven. Daarnaast organiseren we ook een leuke reüniepubquiz in november, om de Kweekweekfamilies weer bij elkaar te brengen! Dit jaar bestaat de Kweekweekcommissie uit (v.l.n.r. op de foto) Melissa, Isabella, Liselot, Dirkje en Franka, die zich hieronder elk even voorstellen.

53a89815-4d0a-46c9-a6aa-ad8ec6b4e7ad

Ik ben Melissa! Na al een aantal jaren in verschillende commissies te hebben gezeten, ben ik dit jaar voor het eerst voorzitter en dan meteen van de leukste commissie – de kweekweekcommissie! Verder zit ik dit jaar ook bij de jaarboekcommissie. Ik hoop dat we er weer twee leuke kweekweken van kunnen maken.

Hoi, ik ben Liselot. Dit is het tweede jaar dat ik lid ben van A.S.V.Gay en tevens mijn bestuursjaar. Naast het zijn van de penningmeester van het huidige bestuur, ben ik ook enthousiast lid van de kweekweekcommissie. Ik hoop dit jaar samen met de rest van de kweekweekcommissie een mooie introductieperiode neer te zetten voor de nieuwe leden.

Ik ben Dirkje en ik ben nu voor het derde jaar lid bij A.S.V.Gay. Naast de kweekweekcommissie zit ik dit jaar ook in de reiscommissie. Ik hoop een leuke introductieperiode te organiseren voor nieuwe leden, zodat ze de vereniging, de leden en de stad op een leuke en fijne manier leren kennen.

Hoi, ik ben Isabella. Nu voor het derde jaar lid bij A.S.V.Gay. Ik heb secretaris mogen zijn in het achtste bestuur van A.S.V.Gay en dit jaar maak ik onderdeel uit van de kweekweekcommissie en de fotocommissie.

Hoi, ik ben Franka en ben sinds september lid bij A.S.V.Gay. Ik hoop samen met de rest van de kweekweekcomissie een leuke tijd te maken voor nieuwe leden om vrienden in te maken en A.S.V.Gay in te leren kennen.

foto winnaars pubquiz

Mail ons: kweekweek@asvgay.nl