Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

The Bridge | Logo

Hey jij!

Wil je meer internationale en Nederlandse studenten leren kennen? Ben je geïnteresseerd in het leren van de ins en outs van de Nederlandse cultuur, maar ook in het ontdekken van nieuwe dingen uit verschillende landen en culturen?

Als dit je interesse heeft gewekt, dan is the Bridge de plek voor jou! Houd Socie in de gaten om te zien wanneer onze inschrijvingen weer open gaan!

Ice Skating | The Bridge

Over The Bridge

Wij zijn een gezelschap van A.S.V.Gay, gericht op het samenbrengen van Nederlandse en internationale studenten! Ons doel is het creëren van een actieve groep mensen die het leuk vinden om te leren over verschillende landen, culturen en gewoontes. We komen ongeveer één keer per zes weken bij elkaar om samen allerlei activiteiten te ondernemen. Vorige jaren hebben we bijvoorbeeld paintball gespeeld, een filmavond gehouden, een potluck-diner georganiseerd en zijn we naar een Duitse kerstmarkt geweest. Alles is mogelijk, en we moedigen de leden aan om ook leuke activiteiten te bedenken.

Het lidmaatschap voor het hele academische jaar is slechts 10 euro, voor het halve jaar is het slechts 5 euro. Dit wordt gebruikt om onze meet-ups mogelijk te maken. Houd er wel rekening mee dat sommige grotere activiteiten extra kosten met zich mee kunnen brengen die elk deelnemend lid moet betalen. De leden zullen zo vroeg mogelijk op de hoogte worden gebracht van dergelijke activiteiten en hun kosten.

Potluck | The Bridge

Vragen?

Stuur ons een email of kom hoi zeggen op een borrel tegen Alessandra, Angelo, Callum of Julius. Hopelijk zien we je snel!

Park | The Bridge