Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!
tot het Lustrum begint!

Lustrum II

Welkom bij het Grote Lustrumspel der A.S.V.Gay. – De opdrachten van december staat nu online!

Dit jaar zal ieder lid vanwege de IIᵉ lustrumviering van onze vereniging, tien maanden lang aan het Grote Lustrumspel kunnen meedoen van tien opdrachten per maand. Of je meedoet aan dit Grote Lustrumspel is uiteraard je eigen keuze, maar er vallen leuke prijzen te winnen!

Lustrum II-knop

Iedere maand zal er een maandwinnaar worden uitgeroepen. Dat is degene die de tien opdrachten van die maand het leukst of creatiefst of gewoon het beste heeft uitgevoerd. Daarnaast zal er behalve een maandwinnaar, na 3 maanden op 10 december ook een eerste kwartaalwinnaar worden uitgeroepen die een grotere prijs wint. Dit gebeurt opnieuw op 10 maart en op 10 juni. Uiteindelijk zal er na 10 maanden ook een winnaar van het spel uit het klassement naar voren komen.

Je kunt de door jou uitgevoerde opdrachten (foto, film, geluid, of documenten) direct uploaden naar: asvgay.nl/lustrum/gebruikersnaam

Let op: bij gebruikersnaam vul je natuurlijk de door jou ingevulde gebruikersnaam in! Als je het ons extra makkelijk wilt maken, zet dan het nummer van de opdracht even in de titel van je bestand. Dat hoef je niet per se te doen, maar we vinden het wel fijn!


2020, het jaar van onze tiende verjaardag, is aangebroken! Hoeveel punten haal jij deze maand binnen?

TIP: In december en januari kun jij maar liefst 30 punten verdienen als jij iemand die nog niet heeft meegedaan aan het lustrumspel zover krijgt om mee te doen, én je dit doorgeeft aan de Lustrumcommissie! Zodra deze persoon 3 opdrachten heeft ingeleverd krijgen jullie allebei 30 punten uitgereikt.


1. Draai een keer in het rond, stamp met je voeten op de grond en doe het Kabouter Plop-dansje met je favoriete kaboutervrienden. 🍄

🤸‍♂️ 25 punten. Bonuspunten als jullie ook een korte scène uit de serie uitbeelden.

2. Bedenk goede voornemens voor alle huidige bestuursleden. 👌🏾

🤸‍♂️ 20 punten.

3. Hoe zie jij jezelf in 2030? Leg het ons uit in maximaal 140 tekens. 💭

🤸‍♂️ 20 punten.

4. Schrijf jezelf in voor de Lustrumtiendaagse en stuur ons een screenshot! 🔟

🤸‍♂️ 10 punten.

5. Beeld de drie stadia van jouw typische A.S.V.Gay-avond uit. 🤳

🤸‍♂️ 25 punten. 5 bonuspunten voor creativiteit.