Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

Lustrum II

Welkom bij het Grote Lustrumspel der A.S.V.Gay!

Dit jaar zal ieder lid vanwege de IIᵉ lustrumviering van onze vereniging, tien maanden lang aan het Grote Lustrumspel kunnen meedoen van tien opdrachten per maand. Of je meedoet aan dit Grote Lustrumspel is uiteraard je eigen keuze, maar er vallen leuke prijzen te winnen!

Lustrum II-knop

Iedere maand zal er een maandwinnaar worden uitgeroepen. Dat is degene die de tien opdrachten van die maand het leukst of creatiefst of gewoon het beste heeft uitgevoerd. Daarnaast zal er behalve een maandwinnaar, na 3 maanden op 10 december ook een eerste kwartaalwinnaar worden uitgeroepen, die een grotere prijs wint. Dit gebeurt opnieuw op 10 maart en op 10 juni. Uiteindelijk zal er na 10 maanden ook de grootste winnaar van het spel uit het klassement naar voren komen.

Je kunt de door jou uitgevoerde opdrachten (foto, film, geluid, of documenten) direct uploaden naar: asvgay.nl/lustrum/gebruikersnaam Let op: bij gebruikersnaam vul je natuurlijk de door jou ingevulde gebruikersnaam in! Als je het ons extra makkelijk wilt maken, zet dan het nummer van de opdracht even in de titel van je bestand. Dat hoef je niet per se te doen, maar we vinden het wel fijn!


Sta je alweer te trappelen voor de nieuwe lustrumopdrachten? Waan je in de sinterklaassferen en ga snel aan de slag. Dit zijn de nieuwste zes opdrachten!


1. 🎁Geef iemand een sinterklaascadeautje en film dit.

✨ 15 punten. Bonuspunten voor creativiteit.

2. 🎶 Zing het eerste couplet van het A.S.V.Gay-lied in een andere taal en film dit.

✨ 20 punten. Bonuspunten voor een andere taal dan Engels.

3. Ga naar een A.S.V.Gay-activiteit en bewijs dat je er bent met de nieuwste lustrummerch! 👜

✨ 20 punten. 3 bonuspunten als je dit samen met iemand doet die ook het lustrumspel speelt.

4. Bak pepernoten samen met iemand die ook meedoet aan het lustrumspel 👩‍🍳

✨ 15 punten. 5 bonuspunten als je een zelfgebakken pepernoot vanaf de andere kant van de kamer in elkaar mond kunt gooien en vangen 😎

5. Ga op de foto met vijf nieuwe commissievoorzitters.

✨ 4 punten per voorzitter.

6. Maak een foto met iets wat jouw geboorteplaats typeert 🏘

✨ 10 punten.