Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

👌🏻 Voordelen

Als lid van de vereniging krijg je op vertoon van je A.S.V.Gay-app korting bij verschillende partners in Amsterdam. Tevens vind je hierin vacatures voor de leukste bijbanen naast je studie. Kijk voor meer informatie in de app.

💰 Contributie

Leden van A.S.V.Gay betalen contributie zolang zij lid zijn van de vereniging. De contributie bedraagt €70 per jaar. Deze contributie wordt jaarlijks in één of meerdere termijnen afgeschreven aan het begin van het academische jaar. Naast de contributie die aan de vereniging betaald wordt, kunnen er kosten bijkomen voor een gezelschap waar je eventueel lid van wordt of extra activiteiten waaraan je deelneemt.

📅 Maandkalender

A.S.V.Gay organiseert meer dan 50 activiteiten per jaar. Klik op de link om de activiteiten van deze maand te bekijken. In principe zijn onze activiteiten bedoeld voor leden, maar mocht een activiteit als ‘open’ staan weergegeven dan ben je ook welkom als niet-lid. Bekijk de maandkalender hier!

🏠 Gegevenswijzigingen

Het is belangrijk voor de vereniging als alle gegevens up to date zijn. Geef daarom adreswijzigingen en veranderingen van persoonlijke gegevens(naam, gender, emailadres etc.) zo snel mogelijk door aan het bestuur door een e-mail te sturen naar: secretaris@asvgay.nl.

📇 Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@asvgay.nl (vóór augustus)

👵🏻 Reünist worden

Wil je reünist worden en zo contact blijven houden met de vereniging na het beëindigen van je lidmaatschap? Stuur een e-mail naar secretaris@asvgay.nl voor meer informatie.