Vrienden van A.S.V.Gay

Gay Care

Gay Care Amsterdam is de thuiszorgorganisatie voor de LGBT-gemeenschap van Amsterdam en omgeving. Door middel van gezelschap, begeleiding, verzorging en verpleging ondersteunen zij mensen die dat nodig hebben bij het zelfstandig leven thuis. Anno 2014 zijn de meeste leden van onze doelgroep gewend om ‘uit de kast’ te zijn, om een eigen levensstijl te hebben, die ze niet weer gaan opgeven. Als je zorg nodig hebt wil je zeker weten dat je ondersteund wordt door een organisatie die deze keuze volledig ondersteunt.

Homomonument

Het Homomonument staat symbool voor de lange weg van de homo-emancipatie in Nederland en ver daarbuiten. Het bestaat uit drie driehoeken van Rosa Porinograniet die samen één grote driehoek vormen. De drie driehoeken staan voor het verleden, het heden en de toekomst. Hier herdenken we iedereen die vermoord of vervolgd werd (en nog steeds wordt) om zijn of haar seksuele voorkeur en/of identiteit. Hier vieren we de vrijheid te kunnen zijn wie we zijn. Hier roepen we op tot waakzaamheid voor in het heden en in de toekomst. Hier wordt tijdens nationale feestdagen altijd een feest gegeven waar A.S.V.Gay met haar leden achter de bar staat.

Website: www.homomonument.nl

Natuurvlees

Natuurvlees verkoopt lekker en zuiver vlees vanuit de streek en dat met respect voor dier en natuur. Met één van de eerste webshops die vlees verkoopt waren zij ver vooruit op hun tijd!

Website: www.natuurvlees.nl

Prik

Prik, ook zo’n leuke gaybar in Amsterdam! Onze leden komen hier ook graag voor een lekkere cocktail en om eventuele borrelbuddy’s te leren kennen!

Website: prikamsterdam.nl

Stichting OndersteBoven

Stichting OndersteBoven is eind 2006 opgericht om de maatschappelijke acceptatie van vrouwen – en in het bijzonder die van lesbische en biseksuele vrouwen – te bevorderen. Om dit doel te bereiken, maakt OndersteBoven deze groep vrouwen graag zichtbaar. Zij initiëren en stimuleren hiervoor wetenschappelijk onderzoek en organiseren projecten en activiteiten rond de thema’s die hiermee in verband staan. Zoals het laten varen van De Trotse Lesboot tijdens de Gay Pride, het initiëren van een LesBian Pride, de introductie van de LesbIcoon en de verkiezing van de LesbICOONingin.

Website: www.stichtingondersteboven.nl

Textieldrukkerij Amsterdam

Voor het bedrukken van al onze commissiekleding!

Website: www.textieldrukkerij-amsterdam.nl