Zusterverenigingen

Anteros

U.H.S.V. Anteros is de Utrechtse LHBTQ+-studentenvereniging. De vereniging is opgericht in 2010 en is de laatste jaren tot een middelgrote vereniging uitgegroeid met meer dan 180 deelnemers. Met dertien commissies, vier disputen, verschillende werkgroepen en natuurlijk het bestuur heeft Anteros een rijk verenigingsleven met zeker iedere week een activiteit, naast de reguliere wekelijkse borrel in stamkroeg Bodytalk.

Website: uhsv-anteros.nl

Dito!

Dito! is dé LHBTQ+-jongerenorganisatie van Nijmegen. Het is een plek waar elke LHBTQ+-jongere zich welkom kan voelen, nieuwe mensen kan leren kennen en een warme ingang kan vinden in de community. Veel van onze bezoekers zijn studenten, maar Dito! is er voor iedereen onder de 28. Naast het organiseren van borrels, feestjes, activiteiten en andere gezelligheid is Dito! maatschappelijk betrokken. Wij maken ons hard voor een Nijmegen waar iedereen zichzelf kan zijn.

Website: ditonijmegen.nl

Exaltio

Jongeren- en Studentenvereniging Exaltio is er sinds 2016 voor alle jonge LHBTQ+’ers van 18 t/m 28 jaar in Enschede. Om de twee weken hebben we gezellige borrels in Café Stonewall waarbij niets moet en alles mag. Naast de borrels organiseren we verschillende activiteiten zoals film- en spelletjesavonden. Bij J&SV Exaltio zorgen we ervoor dat iedereen zich op z’n plek voelt, want er is niets mooier dan jezelf zijn.

Website: exaltio.nl

Ganymedes

Ganymedes is dé vereniging voor LHBTQ+-studenten in Groningen. Al 10 jaar organiseren wij borrels, feestjes en andere activiteiten, soms puur voor de gezelligheid en soms met een educatief tintje. Wil je een keertje komen kijken? Dan zijn wij elke donderdagavond op onze borrel te vinden, bij Tram13 of Bar de Rits.

Website: ganymedes-lgbt.nl

Outsite

Outsite is de jongerenafdeling van de DWH (Delftse Werkgroep Homoseksualiteit). Wij zijn er voor iedereen onder de 28 jaar die zich identificeert als LHBTQ+. Wij organiseren allerlei soorten activiteiten, van borrels elke donderdag aan de Lange Geer 22, tot grootse kwartaalfeesten! Outsite kent vele actieve commissies waar leden zich kunnen inzetten voor de vereniging. Ook heeft Outsite actief contact met de universiteit en de gemeente om de emancipatie van LHBTQ+ jongeren in de regio te vorderen.

Website: dwhdelft.nl

Vitruvian

Vitruvian is onze zustervereniging in Tilburg. Ze zijn een erg jonge LHBTQ+-vereniging, namelijk in 2014 begonnen! Ze organiseren geweldige evenementen. Zij borrelen om de week bij Café Peanuts vanaf 21.30u.

Website: vitruviantilburg.nl