Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie is een commissie die zich bezighoudt met het organiseren van activiteiten gedurende het studiejaar. Deze activiteiten variëren van culturele tot sportieve activiteiten en worden voornamelijk bedacht door de commissieleden zelf. Tevens organiseer je ook het jaarlijkse A.S.V.Gay-kerstdiner, wat ieder jaar welbezocht wordt. Het streven is om maandelijks een activiteit te organiseren, met uitzondering van de zomervakantie. Een greep uit de activiteiten die de commissie van 2018-2019 heeft georganiseerd en gaat organiseren: schaatsen, gaynight bij Pathé, zwemmen, pooltoernooi, fun forest, stadsspel, kanoën, lasergamen.

48362415 10214889122995696 1850734895706406912 o (1)

Ik ben Rick, 23 jaar en dit jaar voorzitter van de commissie. In het dagelijks leven houd ik mij bezig met sporten, feesten en mijn studie geneeskunde. Als actief lid ben ik graag betrokken bij de vereniging en samen met de passie die ik heb voor sportieve activiteiten heb ik ervoor gekozen mij aan te melden voor de activiteitencommissie.

Ik ben Diane en ben, met een kleine tussenpoos, nu zes jaar lid van A.S.V.Gay. Ik ben nooit eerder lid geweest van een commissie maar wilde graag wat meer betrokken zijn bij de vereniging en heb mij daarom dit jaar aangemeld voor de activiteitencommissie. Zelf vind ik het erg leuk om dingen te ondernemen en te organiseren en als lid van deze commissie kan ik dit nu fijn combineren!

Ik ben Justin, 22 jaar. Ik studeer wiskunde, en ben gay. Wil je meer weten, spreek me aan op de borrel.

Mijn naam is Youss - Youss houdt niet van de poes. Wél drie katten in mijn bezit gehad (niet tegelijkertijd natuurlijk, ik ben erg loyaal). Sorry, ik dwaal weer af. Ik ben in 2018 lid geworden van A.S.V.Gay omdat ik het studentenleven miste, ben namelijk al afgestudeerd. Heb me opgegeven voor de activiteitencommissie omdat ik een regelneef ben die graag zijn handen vies maakt voor een paar leuke activiteiten met onze leden.

Mijn naam is Joost en ik ben vier jaar geleden lid geworden van A.S.V.Gay, en dat ben ik nog steeds met veel plezier! Ik vind het erg leuk om actief bezig te zijn voor A.S.V.Gay en doe dan ook elk jaar één of meerdere commissies. Dit jaar zit ik voor de tweede keer in de activiteitencommissie. Ik heb voor deze commissie gekozen omdat ik het erg leuk vind om verschillende soorten activiteiten te organiseren voor de leden, zodat er voor iedereen wat bij zit.

Hey! Ik ben Rob en ik kom uit het verre zuiden. Ik studeer sinds dit jaar in Amsterdam en ben gelijk lid geworden van A.S.V.Gay. Ook ben ik bij de activiteitencommissie gegaan om leuke activiteiten te kunnen organiseren voor de leden en iets te kunnen bijdragen aan de leukste studentenvereniging van Amsterdam!

Mail ons: activiteiten@asvgay.nl