Lidmaatschap

Wie kan er lid worden? Iedereen tussen de 16 en 30 die zich kan identificeren met het studentenleven, kan lid worden van A.S.V.Gay. De meeste leden van A.S.V.Gay studeren aan een Amsterdams opleidingsinstituut (beroepsonderwijs, hogeschool of universiteit), maar je bent ook van harte welkom als je al bent afgestudeerd of een opleiding volgt buiten Amsterdam. We staan open voor iedereen: homo, lesbisch, bi, transgender, queer en hetero.

Welke voordelen heeft het? Door lid te worden van A.S.V.Gay bouw je mee aan een sterk en positief netwerk van homoseksuele, lesbische, biseksuele, transgender en queer Amsterdamse studenten. Je krijgt korting op alle activiteiten die A.S.V.Gay organiseert. Bovendien kun je als lid het beleid van de vereniging verder mee ontwikkelen: door voorstellen in het bestuur te brengen, te stemmen tijdens vergaderingen en jezelf verkiesbaar te stellen voor bestuursvacatures.

Wat kost het? Het A.S.V.Gay-lidmaatschap kost € 50 per (studie-)jaar. Het lidmaatschap loopt van september tot september. Je lidmaatschap wordt zonder tegenbericht automatisch verlengd.

Lid worden halverwege het jaar kan ook. Als je na de jaarwisseling lid wordt van A.S.V.Gay, betaal je € 30 voor de rest van het schooljaar. Ook in dit geval word je lidmaatschap zonder tegenbericht automatisch verlengd.

Hoe word ik lid? In het jaar zijn er twee momenten waarop het lidmaatschap opengesteld is, namelijk:

  • van medio augustus tot aan de Ontrozingsperiode medio september
  • van 1 februari tot 1 maart

Er worden tijdens deze periodes allerlei activiteiten georganiseerd om je op een laagdrempelige manier aan de vereniging voor te stellen en je te laten kennis maken met de leden door middel van onder andere een dagje/weekend weg samen met alle nieuwe leden. Dus kom langs bij een van de open borrels op woensdagavond, dan zorgen wij er voor dat je je dan kan inschrijven of schrijf je in via de site!

Hoe zeg ik op? Je kunt je lidmaatschap bij A.S.V.Gay opzeggen tot uiterlijk 20 augustus Stuur een e-mail aan de secretaris van A.S.V.Gay en je ontvangt een bevestiging van je uitschrijving. Er wordt geen restitutie van je contributie gegeven.

Heb je vragen over het lidmaatschap van A.S.V.Gay, of wijzig je je e-mailadres, contacteer ook dan de secretaris.