Pridecommissie

Als de enige LHBTQ+-studentenvereniging van Amsterdam mag A.S.V.Gay natuurlijk niet ontbreken in de Amsterdam Canal Parade. Wij als Pridecommissie zorgen er elk jaar voor dat de A.S.V.Gay-boot goed vertegenwoordigd is en dat de voorbereidingen soepel verlopen. Naast het regelen en versieren van de boot zijn we verantwoordelijk voor het bedenken van het thema, de dresscode en de inschrijving bij de stichting Amsterdam Gay Pride. 3 augustus is het weer zover, dus wie weet zie je ons dan voorbij varen!

1314 IMG 1804 30284338 Flickfeeder

Hoi, ik ben Max en ik ben de voorzitter van de Pridecommissie dit jaar. In 2016 ben ik lid geworden van A.S.V.Gay en ik heb in de afgelopen jaren al ervaring opgedaan in het commissievoorzitterschap. Met mijn stage, bijbaan en commissiewerk zal ik het vrij druk krijgen dit jaar, maar ik weet zeker dat dit met behulp van mijn commissieleden helemaal goed gaat komen.

Hoi! Ik ben Julia, 21 jaar en sinds afgelopen september lid van A.S.V.Gay. Ik heb het hier echt helemaal naar mijn zin, dus lid worden was een top keus. Verder ben ik dus penningmeester van de Pridecommissie en zit daarnaast ook nog in de Promocommissie.

Hoi, ik ben Derk, ik ben 21 jaar en ik studeer sociologie aan de UvA. Ik ben sinds september 2018 lid bij A.S.V. Gay, dus dit is het eerste jaartje en dat bevalt erg goed. Naast de Pridecommissie ben ik ook lid van de Reiscommissie waarmee ik reisjes organiseer voor de vereniging.

Hallo! Ik ben Niek, 27 jaartjes jong en ik studeer Drug Discovery & Safety aan de VU. Ik ben in 2016 lid geworden en voor dit jaar ben ik de commissaris extern can A.S.V.Gay. Naast het bestuur en deze commissie doe ik ook nog twee commissies binnen A.S.V.Gay, en twee daarbuiten! Ik heb er heel veel zin in om met mijn lieve commissiegenootjes een fantastische boot voor Pride neer te zetten!

Hoi, ik ben SeungJae en ik kom uit Zuid Korea. Ik studeer sinds september 2017 viool aan het conservatorium van Amsterdam. Dit is mijn eerste jaar dat ik deel uitmaak van A.S.V gay. Ik kijk er ontzettend naar uit om de Canal Parade 2019 mee te mogen maken als onderdeel van de Pridecommissie van A.S.V.Gay.

IMG 20181223 230843

Mail ons: pride@asvgay.nl