Promotiecommissie

De Promotiecommissie is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Zij heeft als primaire taak het genereren van meer naamsbekendheid voor A.S.V.Gay, waardoor potentiele nieuwe leden bereikt worden en gestimuleerd worden om lid te worden van onze vereniging. Dit gebeurt door middel van fysieke aanwezigheid op allerlei aangelegenheden zoals open dagen op universiteiten, uiteraard bewapend met flyers en posters, maar ook de zichtbaarheid op het internet en in (studenten)bladen is heel belangrijk en wordt niet verwaarloosd. Wij zullen dit jaar ook nieuwe, betere flyers en posters introduceren waarmee we op pad gaan, om zo veel mogelijk leden te werven. Hieronder kun je kennismaken met de huidige leden van deze commissie:

Mario is 26 jaar oud en inmiddels een aantal jaren lid van A.S.V.Gay. Tot op heden heeft hij enkel gezeteld in de Nieuwsbriefcommissie. Hoewel hij rechten heeft gestudeerd, is hij in het dagelijks leven bezig met het verkopen van reizen. De goede handelsgeest die van belang is voor de uitoefening van dit commissievoorzitterschap ontbreekt niet.

De 25-jarige Andra heeft een behoorlijke staat van dienst bij A.S.V.Gay en brengt daarmee een flinke dosis ervaring. Zo was zij vorig jaar voorzitter van de vereniging. Tevens heeft zij zitting genomen in diverse commissies en alleen al dit jaar zijn dat er drie.

Zinzi is 22 lentes jong, maar al een hele tijd niet meer weg te denken bij A.S.V.Gay. Zij maakte onderdeel uit van het zevende bestuur als commissaris intern. Ook zij brengt de nodige kennis en ervaring die de Promotiecommissie dit jaar heel goed kan gebruiken.

Dit jaar neemt Niek, de huidige commissaris extern, zitting in de Promotiecommissie. De 27-jarige Niek is dit jaar, tezamen met de rest van bestuur IX, heel hard aan het werken om onze vereniging tot grotere hoogten te brengen en deze commissie sluit goed aan bij zijn bestuursfunctie.

Julia is 21 jaar oud en is dit jaar lid geworden van A.S.V.Gay. Met veel enthousiasme is zij begonnen aan twee commissie dit jaar, de Pridecommissie en de Promotiecommissie. Zij weet misschien nog wel het beste van ons allemaal hoe de nieuwe generatie leden dient te worden binnengehaald.

IMG 20190218 144150

Mail ons: promotie@asvgay.nl