Welcome to the Amsterdam Student Association Gay!

Borrel Committee

De Borrelcommissie (BoCo) is een van de belangrijkste commissies van A.S.V.Gay. De BoCo is iedere woensdag bij de borrel van A.S.V.Gay aanwezig om de garderobe te verzorgen voor alle leden. Daarnaast zorgt de BoCo ervoor dat er elke maand een themaborrel is, zoals de Sinterklaasborrel die we afgelopen december hebben georganiseerd. Om een themaborrel te organiseren wordt er gekeken welk thema er op die datum past. Hierna wordt een promotekst geschreven over de aankondiging van de themaborrel voor de Facebookpagina van A.S.V.Gay. Naast het promoten van de themaborrel is de BoCo verantwoordelijk voor de aankleding van Amstel Fifty Four voordat iedereen komt. Wat er nog op de planning staat voor dit jaar blijft nog even geheim, maar het wordt superleuk!

Hoi, ik ben Jas! Ik werd aangemoedigd om lid te worden van de BoCo en zag dit als een goede gelegenheid om als nieuw lid iedereen in de vereniging te leren kennen. Ik geniet er echt van om iedereen te kunnen begroeten als ze bij de borrel aankomen en om ervoor te zorgen dat de leden een goede avond hebben. Het spelen van een rol binnen A.S.V.Gay is zo veel meer belonend gebleken dan ik me ooit had kunnen voorstellen. De BoCo en mijn medecommissieleden hebben me het vertrouwen gegeven om van een verlegen nieuweling te ontpoppen in een trots commissielid. ‘BoCo Loco!’

Mijn naam is Dieu en ik ben bij de BoCo gegaan omdat ik toch iedere week op de borrel aanwezig ben en graag iets terug wilde doen voor de community. Twee vliegen in één klap! Voordat ik bij de BoCo ging had ik altijd wel de neiging om mensen die nieuw of verdwaald leken aan te spreken, vooral omdat ik graag wil dat iedereen een goede tijd heeft. Wat mij ook motiveerde, als BoCo-lid zijnde leer je meer verschillende mensen kennen met wie je nog geen kans hebt gehad om een leuk gesprek aan te gaan.

Ik maakte deel uit van een vergelijkbare organisatie tijdens mijn bachelor in München. Ik heb daar geweldige vrienden van me leren kennen en heb altijd veel lol gehad, dus natuurlijk wilde ik ook in Amsterdam een homogroep zoeken. Dat is hoe ik deel kreeg van A.S.V.Gay. Ik kreeg een deel van de Borrelcommissie omdat ik graag bijeenkomsten organiseer waar mensen zich kunnen vermengen, contact maken en nieuwe vrienden leren kennen. Bovendien was ik sowieso aan de borrels en daarom was het een perfecte match in de tijd, omdat mijn meester behoorlijk intensief is. Maar deze commissie stelt me ​​in staat om naast mijn studie vrijwillig actief te zijn.

Mail us: borrel@asvgay.nl