Partners

Amstel Fifty Four

Sinds 2014 borrelt A.S.V.Gay wekelijks op woensdagavond bij de Amstel Fifty Four (Amstel54), de gezelligste gay-minded bar van Amsterdam! Tijdens deze borrelavond is A.S.V.Gay nauw betrokken als het gaat om de sfeer in de Amstel Fifty Four. Zo organiseert A.S.V.Gay thema-avonden, verzorgt A.S.V.Gay mede de muziek tijdens de avonden én krijgen leden van A.S.V.Gay korting aan de bar. Hierdoor krijgen leden van A.S.V.Gay altijd de mogelijkheid lekker gezellig bij te kletsen en/of helemaal los te gaan!

Kom een keer langs en ervaar! A.S.V.Gay borrelt elke woensdagavond van 21:00 tot 02:00 uur in de Amstel Fifty Four.

Website: www.facebook.com

Club Church

Neem me mee naar ChUrch, de belangrijkste cruiseclub van amsterdam sinds 2008!

De Church is niet alleen een homocruiseclub, het is ook een veilige en sexy ruimte voor veel gemarginaliseerde (seksuele) groepen en overstijgt de traditionele grenzen van de fetisj subcultuur. Op dit moment hosten we meer dan 15 verschillende themafeesten voor een breed scala aan fetisjen. Verder zijn we de thuisbasis van drags, transgenders, queers en freaks, hetero's, bdsm'ers, Amsterdammers en toeristen.

De Church maakt de fetisj subcultuur relevant voor de bredere (lhbtq+) gemeenschap door haar stem te laten horen over zaken als hiv en stigma, prep, drugsonderwijs, genderacceptatie, homofobie, queer visibility, straatcultuur, migranten en sekswerkers.

In het tijdperk van de sociale media en Grindr laat de populariteit van de Church zien dat mensen nog steeds moeten samenkomen om elkaar te zien, horen, ruiken en aanraken in ongecensureerde openbare ruimten. Dus kom naar ons huis van aanbidding, de diensten worden elke dag van dinsdag tot zondag gehouden!

DOEN Horeca Uitzendbureau

DOEN Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel, geschikt voor elke horecagelegenheid. Onze getrainde gastvrouwen en -heren, obers en barmedewerkers zijn altijd direct inzetbaar in de omgeving van onze standplaatsen Tilburg, Amsterdam en Utrecht.

Queers Café

Queers Café is dé plek in Amsterdam waar iedereen welkom is en waar je lekker jezelf kunt zijn! In deze sfeervolle ambiance vol glitter en glamour geniet je tussen de bling bling van onze kroonluchters van je drankje.

De sfeer is laagdrempelig en iedereen met een open mind is welkom op deze fraaie plek aan de Amstel. Of je nu met familie een kopje koffie wilt drinken of met vrienden wilt uitgaan tot in de late uurtjes: in het mooiste café van Amsterdam is alles mogelijk!

Website: www.queerscafe.nl