Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

Onze inschrijvingen zijn op het moment gesloten, lees meer!

Onze vereniging

Met meer dan 350 leden (30% internationaal) is A.S.V.Gay de grootste Nederlandse studentenvereniging voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer studenten en tevens de enige in Amsterdam!

♪ Ik vind het leuk bij de A.S.V.Gay! ♪

• We hebben geen verplichte activiteiten of ontgroening; we respecteren studenten (hun schema’s).

• Ervaar de Canal Parade op onze boot.

• Ga met ons mee op minimaal 2 reizen per jaar!

• Activiteiten met andere LHBTQ+ verenigingen in heel Nederland.

• Borrels elke woensdag bij Amstel Fifty Four (Rembrandtplein).

Gedurende het jaar worden er nog vele andere (optionele) activiteiten georganiseerd, wel ~150 per jaar! Van feesten tot chille, culturele, maatschappelijke en sportieve activiteiten - bij ons vind je het allemaal.

Bekijk onze maandkalender voor alle aankomende activiteiten!

Wordt actief betrokken

... door lid te worden van een van de vele commissies (19), gezelschappen (7) of werkgroepen. Commissies organiseren activiteiten of werken samen aan een taak, gezelschappen komen samen voor hun gezamenlijke interesse of doel en de werkgroepen buigen zich over een specifieke taak. Voor iedereen zit er wel wat bij, en mocht dit niet het geval zijn, worden leden actief aangemoedigd een idee aan te dragen.

Introductieperiode

Wij weten hoe leuk onze studentenvereniging is en willen het daarom ook graag aan jou laten zien! Onze inschrijvingen openen weer rond juli/augustus en vanaf die tijd organiseren wij ook open borrels en -activiteiten. Vind je het spannend om alleen te gaan? Vraag een borrel- of activiteitenbuddy aan door te mailen naar: vertrouwenspersonen@asvgay.nl.

Doe tegen het einde van de introductieperiode mee aan de Kweekweek (introductieweek) en leer Amsterdam, de vereniging en het studentenleven kennen door de kroegentocht, het stadsspel en meer. WIJ DOEN NIET AAN ONTGROENING! Maar je kan wel meegaan op Ontrozing (introductieweekend), in het noorden van Nederland, voor een weekend vol plezier, alcohol (of frisdrank), spellen en feesten.

Wij bedanken onze partners

Wij bedanken onze sponsoren