Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

Onze inschrijvingen zijn op het moment gesloten, lees meer!

Homepage: Onze vereniging - Over A.S.V.Gay

A.S.V.Gay is dé studentenvereniging voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer studenten.

A.S.V.Gay is met ruim 300 leden een van de grotere gezelligheidsverenigingen van Amsterdam en tevens de grootste LHBTQ+-studentenvereniging van Nederland.

Iedere woensdag komen onze leden samen tijdens onze wekelijkse borrel. Er wordt gezongen, gedanst en geproost!

Onze borrelbuddy’s staan voor je klaar om jou op een laagdrempelige manier te introduceren in de vereniging. Geef je op via vertrouwenspersonen@asvgay.nl.

Leer Amsterdamse LHBTQ+-studenten kennen en maak samen met hen een onvergetelijke studententijd mee bij A.S.V.Gay!

Wil je meer weten over hoe je lid kunt worden van onze studentenvereniging? Klik hier!

Homepage: Activiteiten

Naast onze borrels organiseren wij het hele jaar door ook veel andere activiteiten. Feesten, reizen, sportieve activiteiten en onze eigen boot in de Canal Parade tijdens Amsterdam Pride – bij A.S.V.Gay vind je het allemaal!

Homepage: Actueel - Gezelschappen

A.S.V.Gay organiseert maandelijks allerlei activiteiten voor haar leden en is daarnaast maatschappelijk betrokken bij de LHBTQ+-gemeenschap van Amsterdam en Nederland.

Gezelschappen zijn groepen binnen A.S.V.Gay met een gemeenschappelijke interesse of doel, die buiten de reguliere activiteiten samen komen. Voor iedereen zit er wel wat bij, en mocht dit niet het geval zijn, worden leden actief aangemoedigd zelf een gezelschap te beginnen.

A.S.V.Gay telt op dit moment zeven gezelschappen: Ad Fundum, het speciaalbier gezelschap,the Bridge, het gezelschap gericht op internationale leden, Chaotic Queers, het Dungeons and Dragons gezelschap, Philia, het culture gezelligheidsgezelschap, the Rhapsodies, het muziekgezelschap, Trans+, het gezelschap voor transgender, non-binaire, gender-questioning en gender non-conforming leden, en Z.O.O.S, het studentikoze gezelschap.

Geïnteresseerd? Binnenkort start de open periode voor de gezelschappen! Ieder gezelschap organiseert een open activiteit zodat jij kan ervaren hoe het is om hier deel van uit te maken. Wanneer zij allemaal een activiteit hebben georganiseerd, kan je je bij interesse inschrijven.

Homepage: Wij bedanken onze partners

Wij bedanken onze sponsoren