Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

Onze inschrijvingen zijn
geopend, word nu lid!

Vereniging

A.S.V.Gay is dé studentenvereniging voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer studenten.

A.S.V.Gay is met ruim 300 leden een van de grotere gezelligheidsverenigingen van Amsterdam en tevens de grootste LHBTQ+-studentenvereniging van Nederland.

Iedere woensdag komen onze leden samen tijdens onze wekelijkse borrel. Er wordt gezongen, gedanst en geproost!

Onze borrelbuddy’s staan voor je klaar om jou op een laagdrempelige manier te introduceren in de vereniging. Geef je op via borrelbuddy@asvgay.nl of de roze knop rechtsonder op deze pagina.

Leer Amsterdamse LHBTQ+-studenten kennen en maak samen met hen een onvergetelijke studententijd mee bij A.S.V.Gay!

Wil je meer weten over hoe je lid kunt worden van onze studentenvereniging? Klik hier!

Activiteiten

Naast onze borrels organiseren wij het hele jaar door ook veel andere activiteiten. Feesten, reizen, sportieve activiteiten en onze eigen boot in de Canal Parade tijdens Amsterdam Pride – bij A.S.V.Gay vind je het allemaal!

Actueel

A.S.V.Gay organiseert maandelijks allerlei activiteiten voor haar leden en is daarnaast maatschappelijk betrokken bij de LHBTQ+-gemeenschap van Amsterdam en Nederland.

Momenteel is het de open periode van de gezelschappen van A.S.V.Gay. Gezelschappen zijn groepen binnen A.S.V.Gay die buiten de reguliere activiteiten samen komen, vaak in een bepaald thema of met een gemeenschappelijke interesse.

A.S.V.Gay telt op dit moment zes gezelschappen: the Bridge, het gezelschap gericht op internationale leden, Chaotic Queers, het Dungeons and Dragons gezelschap, Philia, het culture gezelligheidsgezelschap, the Rhapsodies, het muziekgezelschap, Trans+, het gezelschap voor transgender, non-binaire, gender-questioning en gender non-conforming leden, en Z.O.O.S, het studentikoze gezelschap.

Wij bedanken onze partners

Wij bedanken onze sponsoren