Welkom bij de Amsterdamse Studentenvereniging Gay!

Vereniging

A.S.V.Gay is dé studentenvereniging voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en queer studenten.

A.S.V.Gay is met ruim 300 leden een van de grotere gezelligheidsverenigingen van Amsterdam en tevens de grootste LHBTQ+-studentenvereniging van Nederland.

Iedere woensdag komen onze leden samen tijdens onze wekelijkse borrel. Er wordt gezongen, gedanst en geproost!

Onze borrelbuddy’s staan voor je klaar om jou op een laagdrempelige manier te introduceren in de vereniging. Geef je op via borrelbuddy@asvgay.nl of de roze knop rechtsonder op deze pagina.

Leer Amsterdamse LHBTQ+-studenten kennen en maak samen met hen een onvergetelijke studententijd mee bij A.S.V.Gay!

Lees meer over lid worden bij A.S.V.Gay

Activiteiten

Naast onze borrels organiseren wij het hele jaar door ook veel andere activiteiten. Feesten, reizen, sportieve activiteiten en onze eigen boot in de Canal Parade tijdens Amsterdam Pride – bij A.S.V.Gay vind je het allemaal!

Actueel

A.S.V.Gay organiseert maandelijks allerlei activiteiten voor haar leden en is daarnaast maatschappelijk betrokken bij de LHBTQ+-gemeenschap van Amsterdam en Nederland.

Onze inschrijven zijn open! Klik hier om lid te worden.

Open periode

Voor alle geïnteresseerden van A.S.V.Gay hebben we goed nieuws! Onze open periode en inschrijfperiode zijn namelijk in zicht. De gehele maand februari kan je een kijkje komen nemen bij de vereniging en je inschrijven om ook lid te worden.

In februari zijn al onze borrels open. We trappen dan ook goed af met een thema borrel op 1 februari: Aprés ski! Kom langs op 1, 8, 15 of 22 februari vanaf 21.00 uur in de Amstel54.

Ook zijn er andere dingen dan borrels. Op 3 februari organiseren we een pubquiz, om 18:00 uur ben je welkom bij Gollem aan het water. Als voorbereiding op Valentijnsdag gaan 13 februari leren om een liefdesbrief te schrijven. Om 19:00 zullen we beginnen bij CREA, in kamer 3.12! Dan tot slot zullen we op 26 februari een bezoekje brengen aan Amsterdam Roller Derby om een les rollerskates te krijgen.

Wij bedanken onze partners

Wij bedanken onze sponsoren