Welcome to the Amsterdam Student Association Gay!

Samenwerken

Foto jaarboek | 2017

Tell your company's story or advertise in our yearbook

Amstel Fifty Four

Be seen during our weekly borrels at the Amstel Fifty Four

Prideboot | 2018

Advertise on our boat during the Amsterdam Pride Canal Parade

EXIT Sensation Pink Vol. II | 2019

Collaborate with us on events for over 300 students

Samenwerken met de kleurrijkste studentenvereniging van Amsterdam!

De Amsterdamse Studentenvereniging Gay is de grootste LHBTQ+-studentenvereniging van Nederland. Ondanks onze relatief jeugdige leeftijd hebben wij sinds onze oprichting in 2010 een groot netwerk opgebouwd; zo werken wij bijvoorbeeld nauw samen met de Amsterdamse Kamer van Verenigingen (AKvV) en het landelijke netwerk Interstedelijk Queer Studentennetwerk (IQSN).

A.S.V.Gay is voor veel studenten een belangrijke eerste kennismaking met de Amsterdamse LHBTQ+-gemeenschap. Door een breed scala aan evenementen te organiseren en deze ook regelmatig open te stellen voor externen behouden wij ons open karakter. Tijdens onze activiteiten leggen we de nadruk op gezelligheid en verbondenheid, maar ook op maatschappelijke betrokkenheid. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: borrels, open podia, evenementen in samenwerking met andere organisaties, meevaren tijdens de Amsterdam Pride Canal Parade, feesten, symposia en nog veel meer.

De vereniging stimuleert onderling contact tussen LHBTQ+-studenten en werkt hard aan de zichtbaarheid van zowel LHBTQ+-studenten als van de algemene studentenpopulatie van Amsterdam. Onze missie en visie zijn daarnaast gericht op de emancipatie, acceptatie en zelfacceptatie van onze doelgroep. Een voorbeeld van een focusgebied is bijvoorbeeld de emancipatie van LHBTQ+-studenten binnen de onderwijsinstellingen van Amsterdam, waar zij vaak een minderheid zijn.

Sponsoring

Wij vinden het belangrijk om in verbinding te staan met bedrijven en instellingen in Nederland, en in het bijzonder in Amsterdam. A.S.V.Gay is dan ook altijd op zoek naar sponsoring. Deze sponsoring kan in financiƫle of materiƫle middelen en meer. Mocht u interesse hebben in het sponsoren van A.S.V.Gay, dan kunt u altijd vrijblijvend informatie opvragen via de contactpersonen onderaan deze pagina.

Adverteren

Het is mogelijk om bij A.S.V.Gay te adverteren. Dit kan aan een specifieke doelgroep, aan al onze leden of zelfs ook aan onze volgers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan adverteren op onze website of in onze interne communicatie (verenigingsapp), maar ook op onze socialmediakanalen (intern en extern). Daarnaast zijn er offline ook mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld in het welkomsttasje voor nieuwe leden. Samen met u gaan we op zoek naar een advertentie op maat, zodat er maximaal resultaat geboekt kan worden. Heeft u interesse in adverteren bij A.S.V.Gay? Neem dan contact op met een van de personen verderop deze pagina.

Meer informatie

U kunt onze partnerbrochure downloaden.

Mocht u meer informatie over de vereniging willen of interesse hebben in een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met de commissaris extern of de leden van de acquisitiecommissie. Dit kan ofwel via een specifiek persoon, ofwel via het algemene e-mailadres: acquisitie@asvgay.nl.

Profiel Jeroen | 2019

Jeroen Gehrels

Commissaris Extern

extern@asvgay.nl

BartSnoek

Bart Snoek

Sponsoring & Acquisitie

bart@asvgay.nl

ChristelKoenders

Christel Koenders

Sponsoring & Acquisitie

christel@asvgay.nl

JurjanHoekman

Jurjan Hoekman

Sponsoring & Acquisitie / Lustrum II (2019-2020)

jurjan@asvgay.nl