De nieuwe A.S.V.Gay website is live!

Lieve bezoeker,

Jij mag als een van de eersten de nieuwe website van A.S.V.Gay bezoeken. Geluksvogel. Om alle informatie beter beschikbaar te maken, maar vooral gewoon om onze vereniging nog beter te presenteren, was het voor ons belangrijk om onszelf digitaal in een nieuw jasje te hullen.

Wij, de Websitecommissie, hopen dat jullie hier met veel plezier zullen browsen, surfen, klikken, en wat nog meer. Vind je toch een foutje of mis je nog een aantal pagina’s? Geen probleem, kan gebeuren. Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar website@asvgay.nl. Mogelijk staat dit nog op de to do lijst, want wij zijn achter de schermen nog hard aan het werk aan de rest, maar wie weet hebben we toch het een en ander over het hoofd gezien.

Tot slot wil ik (Jaimy) als voorzitter nog mijn medecommissielid Tamar bedanken: dankjewel dat je dit leuke project samen met mij wilde oppakken. We hebben met z’n tweeën hard aan deze website gewerkt. Ik overtuigde je door te grappen dat de website praktisch een “digitaal jaarboek is” en ik “eigenlijk gewoon zielig ben en je me wel moest helpen”. Uiteindelijk bleek het zoveel meer dan dat en hebben we samen veel zitten knoeien, stoeien en prutsen met codes en tekstblokken, hebben we zitten appen en bellen en hebben we honderden to do lists gemaakt (best knap voor mensen die beweren niet zo georganiseerd te zijn). Tamar, je bent een topper!!

Hopelijk genieten jullie net zoveel van deze website als wij dat doen.

Liefs,
De Websitecommissie 2023-2024

Vorige
Vorige